Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Up-cycling workshop 10/10: Maak ’n FEESTJE met Peter Plank

Stadsboerderij Osdorp Botterskerksingel 30b, Amsterdam

Samen met Peter Plank leer je zelf dingen te maken met écht gereedschap. Van een zelfgemaakte klapstoel tot een unieke pizzaplank. Tijdens 10 workshops op de zaterdagmiddag ga je zelf aan de slag, maar leer je ook over de materialen en hoe je veilig met gereedschap om gaat. De laatste 3 workshops begeleidt Peter PlankContinue reading "Up-cycling workshop 10/10: Maak ’n FEESTJE met Peter Plank"

€39

Up-cycling workshop 8/10: Maak ’n STOEL met Peter Plank (2)

Stadsboerderij Osdorp Botterskerksingel 30b, Amsterdam

Samen met Peter Plank leer je zelf dingen te maken met écht gereedschap. Van een zelfgemaakte klapstoel tot een unieke pizzaplank. Tijdens 10 workshops op de zaterdagmiddag ga je zelf aan de slag, maar leer je ook over de materialen en hoe je veilig met gereedschap om gaat. De laatste 3 workshops begeleidt Peter PlankContinue reading "Up-cycling workshop 8/10: Maak ’n STOEL met Peter Plank (2)"

€39

Up-cycling workshop 7/10: Maak ’n STOEL met Peter Plank (1)

Stadsboerderij Osdorp Botterskerksingel 30b, Amsterdam

Samen met Peter Plank leer je zelf dingen te maken met écht gereedschap. Van een zelfgemaakte klapstoel tot een unieke pizzaplank. Tijdens 10 workshops op de zaterdagmiddag ga je zelf aan de slag, maar leer je ook over de materialen en hoe je veilig met gereedschap om gaat. De laatste 3 workshops begeleidt Peter PlankContinue reading "Up-cycling workshop 7/10: Maak ’n STOEL met Peter Plank (1)"

€39