“Huisje, Broodje, Beestje” Zomerweek voor kinderen

Zomerweek Stadsboerderijk Osdorp

Zomerweek voor kinderen op de Stadsboerderij Osdorp,

Vindt u het belangrijk dat uw kind deze zomer de digitale wereld even op pauze zet?  Deze zomer organiseert de Stadsboerderij een speciale zomerweek voor kinderen. Ze leren in 5 dagen alles van de boerderij kennen. Van 27 t/m 31 juli bestaat elke dag uit leuke, leerzame en lekkere activiteiten onder begeleiding van professionals.

Pizzabakker en eco-bouwer worden

´s Ochtends ontdekken de kinderen de ‘eetbare moestuin’ en worden ze stap voor stap een professionele pizzabakker. ´s Middags leren ze huisjes bouwen voor zichzelf en voor dieren in de natuur. Na een week zijn ze vrienden met alle dieren op de boerderij. De laatste dag is er een spetterende pizzaproeverij waar u als ouder te gast bent!

Leren hoe een boerderij werkt

Het doel van de zomerweek is niet alleen om contact met de natuur in de stad te hebben en te leren hoe alles op de boerderij met elkaar samenhangt, maar ook om te bouwen aan zelfvertrouwen en bewustzijn van zichzelf, de ander en de omgeving. Tijdens de activiteiten is er aandacht voor psychologische zaken die in het gedrag van de kinderen zichtbaar kunnen worden zoals faalangst, perfectionisme, sociale onveiligheid, overprikkeling. Hoe daar mee om te gaan wordt op een individuele en/of gezamenlijke manier bepraat. Voor gemotiveerde kinderen van 9 t/m 13 jaar.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie, het programma en de kosten, klik op deze link

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: