Up-cycling workshops van start

Nieuw dit jaar op de Stadsboerderij is het upcycling programma: “Maak ’t met Peter Plank”.  Gedurend 10 workshops op de zaterdagmiddag leer je samen met Peter Plank zelf dingen te maken. En te werken met écht gereedschap. Denk aan een zelfgemaakte klapstoel, een unieke pizzaplank, een lamp voor je kamer of een vogelhuis voor op de boerderij.

Tijdens de workshops ga je zelf aan de slag met klussen in de werkplaats. Maar leer je ook over de verschillende materialen, hoe je veilig met gereedschap om gaat en bijvoorbeeld hoe elektriciteit werkt. Als je inmiddels een beetje handig bent, begeleidt Peter Plank jou tijdens de laatste 3 workshops om je eigen stoel zélf te maken. We sluiten af met een feest voor onze vrienden en familie om te laten zien wat we voor moois hebben gemaakt. Genietend van zelf gemaakte pizza, gebakken met zelf gehakt hout, etend van een zelf gezaagde pizzaplank, zittend op een zelf in elkaar gezette stoel ontvang je een zelf verdiend makers-diploma. Je zult ervaren hoe goed het voelt om je eigen dingen te kunnen maken in jouw eigen creatieve stijl.

Maak ’t met Peter Plank is bedoeld voor jongeren van 10 tot 16 jaar en kost 5 euro per keer of 10 lessen voor 39 euro. De eerste proefles is zelfs gratis. Dus waarom probeer je niet gewoon of je het leuk vindt om handiger te worden en zelf je eigen dingen te maken?

Voor vragen en om je op te geven: info@peterplank.nl of 06-52020467. Maximaal 10 deelnemers. Vol = vol.

Of lees meer hier: https://www.peterplank.nl/workshopup-cycling/

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: